top of page

Peruskurssi starttaa - aloita uusi harrastus!

Opi. Vahvistu. Pidä hauskaa. Aloita kehosi vahvistaminen ja kuntosi kasvattaminen sekä suoraviivaisten ja tehokkaiden taistelutaitojen oppiminen. Kehity yksilöllisessä opetuksessa osana tiivistä yhteisöämme.Mitä peruskurssilla opitaan?


Peruskurssilla opit nimensä mukaisesti Muay Boranin perusteita – esimerkiksi lyöntejä, potkuja sekä polvi- ja kyynärpäätekniikoita. Opit lisäksi keinoja puolustautua näiltä esimerkiksi torjunnoin, väistöin sekä vastahyökkäyksin. Et tarvitse aiempaa kokemusta kamppailu- tai taistelulajeista – mutta treeneissä et myöskään tylsisty, vaikka kokemusta jo löytyisikin. Opit kurssilla kaiken tarvittavan, jotta voit halutessasi siirtyä peruskurssin jälkeen jatkoryhmäämme.


Kurssi alkaa 12. elokuuta 2019. Pääset treenaamaan kahdesti viikossa (maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17.00-18.30) kansainvälisesti sertifioitujen opettajien johdolla. Kurssin hinta on 170 € (korkeakouluopiskelijat ja työttömät 150 €) ja se kestää kolme kuukautta. Tämän jälkeen hintaan kuuluvat vielä jatkoryhmän treenit 16. joulukuuta 2019 asti. Tervetuloa mukaan oppimaan uutta!


Kurssin tavoitteita

  • Tutustuminen yhdeksän kehonaseen käyttöön

  • Voimantuotanto kehosta perustuen fysiikkaan ja anatomiaan

  • Suoraviivaisten hyökkäys- ja puolustustekniikoiden opettelu

  • Oppia toimimaan tyypillisissä itsesuojelutilanteissa

  • Kohottaa kuntoa ja parantaa liikkuvuutta

  • Pitää hauskaa sekä tutustua niin seuramme toimintaan kuin muihin treenaajiinkin!


Miksi aloittaa treenaaminen IMBA:ssa?


Tavoitteemme on, että treenaamalla meillä opit uusia taitoja, vahvistat kehoasi ja pidät hauskaa mukavassa porukassa. Mutta annetaan jäsentemme kertoa itse:
Tammikuun 2020 peruskurssi on täynnä – seuraava alkaa huhtikuussa 2020.


Σχόλια


bottom of page