top of page

Osallistu ainutlaatuiseen avoimeen Muay Thai Boran -treenileiriin Tampereella


Haluatko syventyä Muay Thai Boranin ikivanhaan taiteeseen ja oppia tämän legendaarisen taistelulajin saloja? Liity seuraamme innostavaan ja opettavaiseen kolmipäiväiseen seminaariin, jota johtavat Suurmestari Marco De Cesaris ja Mestari Marica Vallone. Tämä tapahtuma, joka järjestetään 16.-18. helmikuuta 2024 Tampereella Varalassa, tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kasvattaa taitojasi ja syventää tietämystäsi.


Marco De Cesaris: Elävä legenda Muay Thai Boranin maailmassa


Marco De Cesaris on syntynyt ja kasvanut Roomassa, Italiassa, ja on harjoitellut Muay Thaita vuodesta 1978. Hän on omistanut suurimman osan elämästään Thaimaan kamppailuperinteiden tutkimiseen. Vuosien varrella hän on toiminut ottelijana, tuomarina ja promoottorina sekä ammattilaisottelijoiden valmentajana vuodesta 1989 lähtien, ja on valmentanut 8 maailmanmestaria Muay Thaissa, 2 mannertenvälistä ja 3 Euroopan mestaria.

Hän on kirjoittanut 13 kirjaa Muay Thaista ja Muay Boranista (muinainen siamilainen taistelujärjestelmä) ja kirjoittanut yli 250 artikkelia Muaysta kansainvälisissä kamppailulajeihin keskittyvissä lehdissä.

Hän on myös tuottanut 15 videota Muay Thain ja Muay Boranin koulutusmenetelmistä ja taistelutekniikoista.

Hän on kolumnisti ja Muay Thain asiantuntija kansainvälisessä kamppailulajeihin keskittyvässä Budo International -lehdessä vuodesta 1997 lähtien.

Vuonna 1993 hän perusti ensimmäisen kansainvälisen akatemian, joka on omistettu perinteisen Muay Thain harjoittamiselle ja levittämiselle, nimeltään IMBA (International Muay Boran Academy). IMBA toimii tällä hetkellä Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Australiassa.

Lisätietoja löytyy IMBAn virallisilta verkkosivuilta: https://www.muaythai.it/imba/bramarjarn-marco-de-cesaris/


Kolme päivää täynnä seminaareja ja yhdessäoloa

Talvitapahtuma alkaa perjantaina 16. helmikuuta ja päättyy sunnuntaina 18. helmikuuta. Jokainen päivä on täynnä toiminnantäyteisiä seminaareja ja harjoitussessioita. Jokaisessa päivässä on vähintään kolme sessiota. Tapahtuma on avoin kaikille kamppailulajien harrastajille, ja se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua ja oppia perinteisten thai-taistelulajien huippuosaajilta. Tarjoamme myös aloittelijoillekin sopivan mini-seminaarin itsepuolustuksesta! Voit osallistua erikseen perjantain, lauantain tai sunnuntain ohjelmaan. Tarjoamme sinulle myös koko viikonlopun aktiviteetit edulliseen yhteishintaan. Tätä kokonaisuutta suosittelemme kuitenkin vain hieman kokeneemmille kamppailijoille. Katso lisätiedot ja ilmoittaudu tämän linkin kautta:


Lauantain mini-seminaari: Lert Ritiä Mestari Marica Vallonen kanssa

Lauantaina osallistujilla on mahdollisuus sukeltaa IMBA Lert Ritin sydämeen – tämä on Thai-sotilaiden lähitaistelujärjestelmä, joka on mukautettu siviilien itsepuolustuskäyttöön perustuen ikivanhoihin taistelustrategioihin ja -tekniikoihin. Tämän kaksituntisen seminaarin vetää Mestari Marica Vallone ja se sopii täysin aloittelijoillekin! Jos haluat osallistua ainoastaan tähän mini-seminaariin, seuraa tätä linkkiä: https://www.imbafinland.com/event-details/open-imba-lert-rit-seminar-by-master-marica-vallone


Alla kuva Mestari Marican aiemmasta seminaarista Tampereella. Täältä pääset myös tapahtumasta tekemäämme blogikirjoitukseen, josta löytyy lisää kuvia.
Sunnuntain mini-seminaari: Muay Pramia Suurmestari Marco De Cesariksen kanssa

Sunnuntain seminaarissa pääset kokemaan ainutlaatuisen matkan IMBA Muay Pramin maailmaan – aikojen saatossa kunnioitettu siamilainen taistelugrappling-tyyli, joka on huolellisesti rekonstruoitu ja jalostettu käyttäen nykyaikaisia tieteellisiä periaatteita. Tämän kaksituntisen seminaarin vetää Suurmestari Marco De Cesaris ja se sopii hieman kokeneemmille taistelu- ja kamppailulajien harrastajille. Jos haluat osallistua ainoastaan tähän mini-seminaariin, seuraa tätä linkkiä: https://www.imbafinland.com/event-details/open-imba-muay-pram-seminar-by-grand-master-marco-de-cesarisMiksi sinun kannattaa osallistua?

Tämä kolmipäiväinen talvitapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden oppia kahdelta alansa huippuosaajalta, verkostoitua muiden kamppailulajien harrastajien kanssa ja syventää ymmärrystäsi Muay Boranin ja sen eri muotojen, kuten Lert Ritin ja Muay Pramin, rikkaasta historiasta ja tekniikoista. Tule mukaan kokemaan, oppimaan ja syventymään Muay Boranin maailmaan – varmista paikkasi nyt! Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen: https://www.imbafinland.com/winter-gatheringComments


bottom of page