top of page

Uusi treeni- ja peruskurssimuoto kokeiluun!

Starttaamme 22.1.2024 uudenlaisen muodon aloittelijoille suunnatusta peruskurssistamme, nimeltä Foundations Class. Uudistuksen takana on halu vastata muutamaan nykypäivän haasteeseen, jota meidän jäsenet ja jäseneksi haluavat ovat kokeneet. Alla on listaus tyypillisistä haasteista, joita uudet ja vanhat jäsenemme ovat kohdanneet. Kuinka moneen pysyt samaistumaan?


 1. Aikatauluongelmat. Parin kolmen kuukauden mittaiselle kurssille sitoutuminen säännöllisesti on vaikeaa arkiaikataulujen vaihdellessa.

 2. Aloitusajankohdat. Peruskurssien alkamisajankohdat menevät helposti ohi, eikä seuraavaa kurssia välttämättä malttaisi odottaa.

 3. Peruskurssi loppuu liian nopeaan. Osa haluaisi jatkaa peruskurssin asioiden harjoittelua pidempään ennen siirtymistä jatkoryhmään.

 4. Tauko treenaamisesta. Jokaiselle tulee jossain kohtaa taukoja harrastamiseen ja treenaamiseen. Tauon jälkeen pelottaa, ettei osaa enää mitää, eikä kunto riitä ryhmän mukana pysymiseen, mikä nostaa kynnystä palata takaisin muuten mieluisan harrastuksen pariin.

 5. Perusteiden kertaaminen. Vaikka uusien ja edistyneempien harjoitteiden parissa on hieno treenata, välillä kaipaa perusteiden kertaamista ja helpompaa treeniä. Löytäisiköhän perusteista uusin silmin jopa uusia ulottuvuuksia? #ikuinenperuskurssi


Nämä haasteet taklataksemme kehitimme Foundations Class -konseptin, joka tarjoaa:

 • Uusille harrastajille joustavamman ja helpomman tavan aloittaa harrastaminen ja läpäistä peruskurssi.

 • Nykyisille ja vanhoille harrastajille matalan kynnyksen palata takaisin tauon jälkeen tai tulla ihan vaikka kertaamaan ja vetämään helpompi ja kevyempi treeni.


Näin Foundations Class toimii:

 • Viikoittainen treeni, johon kaikki yli 15-vuotiaat voivat osallistua silloin, kun heille sopii.

 • Kaikki yksittäisessä treenissä tarvittavat taidot opetetaan kyseisen treenin aikana. Et siis tarvitse aiempaa osaamista.

 • Harjoitteista on tarjolla myös haastavampia versioita nopeasti edistyviä, itsensä haastajia sekä edistyneempiä harrastajia varten.

 • Peruskurssin sisältö on jaettu teemoittain osiin, jotka seuraavat syklisesti toisiaan kuin vuodenajat. Näin ollen jos et pääse jonain viikkona osallistumaan, sama sisältö käydään pian läpi uudestaan.

 • Peruskurssi katsotaan suoritetuksi ja voit siirtyä jatkoryhmään harjoittelemaan edistyneempiä asioita, kun olet osallistunut vähintään 10 treeniin ja sinulla on peruskurssin asiasisältö riittävän hyvin hallussa, minkä määrittelee ohjaaja. Kokeneet taistelu- ja kamppailulajien harrastajat voivat halutessaan käydä suoraan jatkoryhmässämme kokeilemassa, miten treenaaminen siellä sujuu ja mitä he pitävät siitä.

 • Kirsikkana kakun päällä pääset tutustumaan uusiin ja kokeneempiin harrastajiin!


Foundations Class- treenin lisäksi peruskurssin osallistujat voivat halutessaan osallistua Warrior Fitness -tunneillemme. Ne ovat erinomainen paikka kehittää monipuolisesti ja toiminnallisesti fyysisiä ominaisuuksia, kuten kuntoa ja voimaa kamppailu- ja taistelulajien harrastajille tyypilliseen tapaan.


Mitä tämä maksaa?

Voit osallistua Foundations Class ja Warrior Fitness -tunneillemme millä tahansa jäsenyysvaihtoehdollamme. Tarjoamme kuitenkin 31.1.2024 asti 45€ alennuksen 10 treenikerran sarjalipustamme (norm. 140€, nyt 95€) uuden konseptimme ja alkavan peruskurssin kunniaksi 🥳 Käytä kassalla koodia FOUNDATIONS2024 aktivoidaksesi alennuksen.Nähdään Foundations Class -treeneissä!

-Dani Warnicki
Comentários


bottom of page