top of page

IMBA Finland laajentaa Helsinkiin

IMBA Finland laajentaa Muay Boranin opetusta Helsingin Vallilaan. Helsingin Finnish Warriors -salista vetovastuun ottaa vankalla kamppailu- ja taistelulajikokemuksella varustettu Hannu Rintala.Tärkeä askel IMBA Finlandin historiassa


IMBA Finlandin tavoite levittää tietoa Muay Boranista sekä opettaa lajia Suomessa ottaa tänä syksynä suuren askelen. Helsingin Vallilassa aletaan tarjota IMBA:n opetusta Hannu Rintalan vetämällä Finnish Warriors-salilla.


"Uuden salin avaaminen on tärkeä askel IMBA Finlandille. Kyselyjä pääkaupunkiseudulta on tullut jo pitkään” kertoo IMBA:n maaedustaja Dani Warnicki.


Tähän saakka IMBA:n toiminta Suomessa on keskittynyt Tampereelle yksittäisiä muualla järjestettyjä seminaareja lukuunottamatta. Kasvua toimintaan on haettu maltillisesti opetuksen laatuun ja yksilöllisyyteen keskittyen. Nyt tällaista opetusta päästään tarjoamaan myös Helsingissä.


Yhteistyö uuden opettajan, Hannu Rintalan kanssa alkoi vuonna 2017 Hannun osallistuttua polvien käytön seminaariin. Muay Boran vei mukanaan ja innosti lähtemään opettajakoulutukseen. “Muay Boran on enemmän kuin hieno laji, todella perinteikäs ja perinteitä kunnioittava”. Helsingin salin avaaminen mahdollistaa Muay Boraniin keskittymisen täysipainoisemmin.


Vankka kokemus taustalla


Hannu Rintalan 34-vuotinen kokemus kamppailu- ja taistelulajien parista pitää sisällään monia lajeja sekä 18 vuotta opetusta. Matka alkoi jo lapsena taekwondon harjoittelulla. Takana on myös muun muassa kilpailu-uraa taekwondossa sekä nyrkkeily- ja thainyrkkeilyotteluita.


Muay Boranin pariin Rintala löysi IMBA Finlandin järjestämän seminaarin kautta. “Syksyllä 2017 osallistuin polvien käytön seminaariin, ja innostuin. Muay Boranissa on paljon elementtejä itselle tutuista lajeista, vähän kuin vanhaa mutta itselle uudella tavalla.”


Opettajakoulutus on edennyt rivakasti, mutta laadusta ei ole tingitty. Vaatimustaso on tiukka, sillä IMBA:n kaikilla saleilla opetus perustuu yhtenäiselle kansainväliselle opetusohjelmalle.


“Hannu on treenannut erittäin sitoutuneesti, mikä näkyy positiivisesti tuloksissa" maaedustaja Dani Warnicki kuvaa.

"En uskaltanut toivoa löytäväni näin sitoutunutta ja kehittymisenhaluista henkilöä ohjaajakoulutukseen. Olen todella iloinen siitä, että Hannu on mukana IMBA:ssa", Dani jatkaa.


Tiivistä yhteistyötä salien välillä


Koulutus ja yhteistyö jatkuvat salin avaamisen myötä entistä tiiviimpänä. Tilanteen salliessa järjestetään myös yhteisiä tapahtumia, seminaareja ja tasokoetilaisuuksia. Samoin opettajakoulutus saa jatkoa.


“Lajissa on hurjan paljon syvennettävää, ja opittavaa riittää.” Hannu pohtii.

Uuden salin avaaminen tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden laajentaa tietoisuutta Muay Boranista Suomessa sekä kehittää lajin opettamista. Nyt Muay Borania voi treenata sekä Tampereella että Helsingissä – mikä mahtaa olla seuraava paikkakunta?


Uusia opettajakoulutuksia aloitetaan joko tämän vuoden puolella tai alkuvuodesta. Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä maaedustaja Dani Warnickiin (dani.warnicki@imbafinland.com).


Mukaan treeneihin parin viikon kokeilulla


Mikäli kiinnostus Muay Boraniin syttyi, olet lämpimästi tervetullut treeneihin Helsingin Vallilaan. Treenejä saat kokeilla parin viikon ajan maksutta.


Toimithan nopeasti, sillä asiakasmäärä on rajallinen. Helsingin treeneistä ja osallistumisesta saat lisätietoa Hannu Rintalalta:


Hannu Rintala

+358 50 525 1350 Finnish Warriors

Mäkelänkatu 56Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page