top of page

Italialainen mestari Suomeen helmikuussa - osallistu seminaariin!


Helmikuussa IMBA Finland tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia Combat Muay Borania kansainväliseltä mestarilta.


Ensimmäistä kertaa koskaan italialainen mestari Maria Grazia Vallone saapuu Suomeen opettamaan taistelutaitoja, joiden tarkoituksena on valmistaa sinua suojelemaan itseäsi väkivallalta siviilissä tai lisäämään kilpailuetuasi kamppailu-urheilussa. Tule oppimaan uutta ja tutustumaan muihin lajista kiinnostuneisiin! Seminaari on tarkoitettu kaikille Muay Boranista kiinnostuneille, eikä aiempaa kokemusta lajista tarvita. Tapahtuman löydät tästä linkistä.

Kuka on Maria Grazia Vallone?

Maria Vallone on IMBA:n johtajan Marco De Cesarisin oikea käsi, akatemiamme toiseksi korkeimman arvon saavuttanut mestari. Vuodesta 2004 Vallone on ammatikseen opettanut Muay Thai Borania sekä vetänyt seminaareja mm. Italiassa, Kreikassa sekä Meksikossa.

Listaa muista saavutuksista löytyy myös. Vallone on mm. Italian Muay Kard Chiek -mestari (-60kg) vuosilta 2006, 2007, 2008 ja 2009, Muay Thain maailmanmestari (-60kg) 2007, Muay Thain Euroopan mestari (-60kg) 2004, Italian Combat Forms -mestari 2005, 2007, 2008. Lisäksi hän kuuluu Italian kansalliseen sekä kansainväliseen tasokoekomiteaan.

Meillä on kunnia saada Maria vieraaksemme, ja samalla saamme tarjota maailmanluokan opetusta kotisalillamme Tampereella.

Katso lisätiedot tapahtumasta Facebookissa tästä linkistä.

Mitä oikein on Combat Muay Boran?

Kun siamilaiset (nyk. thaimaalaiset) soturit oppivat selviämään taistelukentillä ja voittamaan vihollisensa sodissa, he opettivat suoraviivaiset ja tehokkaat taitonsa eteenpäin seuraaville sukupolville. Rauhan aikoina siamilaiset soturit alkoivat hyödyntää aseettomia taitojaan urheilumielessä kilpa-areenoilla sekä pysyäkseen hyvässä kunnossa. Lopulta näiden kehittyneiden taistelutaitojen luonne muuttui merkittävästi ja sisältö karsiutui, kun niistä tehtiin moderneille säännöille ja varusteille soveltuva kilpaurheilulaji. Sen tunnemme nykyisin thainyrkkeilynä tai Muay Thaina.

Alkuperäiselle käyttötarkoitukselleen uskollista aseetonta thai-taistelutaitoa puolestaan kutsutaan nykyään Combat Muay Boraniksi. Kyse on siis sotataidoista, joita sovellettiin muinaisilla kilpa-areenoillakin. Voit lukea lisää englanniksi akatemiamme päämajan sivuilta täältä: http://www.muaythai.it/combat-muay-boran/


bottom of page