Muay Boran -kirja ilmestynyt - ladattavissa ilmaiseksi


IMBA:n perustaja ja akatemian johtaja Grand Master Marco De Cesaris on kirjoittanut uuden Muay Borania käsittelevän kirjan. "Arjarn Marco De Cesari's Philosophy of Fighting" –nimeä kantava kirja kertoo De Cesariksen omasta taistelufilosofiasta, joka pohjaa hänen pitkään kokemukseensa lajin opiskelun ja opettamisen parissa aina vuodesta 1978 asti.

Muay Borania lähestytään kirjassa mm. IMBA-akatemian perustamisfilosofian kautta määrittelemällä, mitä Muay Boranin harjoittajalta, Nak Muaylta vaaditaan. Jatkuva oppiminen on keskiössä, samoin kuin ymmärrys esimerkiksi taisteluetäisyydestä, jalkatyöstä sekä kehon yhdeksästä aseesta ja niiden käytöstä.

Erilaisia tekniikoita ja liikkeiden yhdistelmiä havainnollistetaan kirjassa lisäksi yli 80 kuvalla. Kirja on jatkumoa De Cesariksen aiemmille teoksille, mutta tällä kertaa aiemmista poiketen se on verkossa ilmaiseksi kaikkien saatavilla.

Voit ladata oman englanninkielisen kopiosi täältä: http://www.muaythai.it/muay-boran-imba-pdf-book/

#Kirjat #Oppiminen #MarcoDeCesaris

Suomen maaedustaja

Dani Warnicki

dani.warnicki@imbafinland.com

+358 45 7877 6053

Treenaa tampereella
Treenaa HELSINGISSÄ

IMBA Finland ry

Hatanpään valtatie 34 D, 33100 Tampere

www.imbafinland.com

Y-tunnus 2393505-2

Dani Warnicki

dani.warnicki@imbafinland.com

+358 45 7877 6053

Finnish Warriors Oy

Mäkelänkatu 56. 00510 Helsinki

www.finnishwarriors.fi

 

Hannu Rintala

info@finnishwarriors.fi

+358 50 525 1350

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
International Muay Boran Academy Finland