top of page

ma 06. tammik.

|

IMBA Kai Muay - Training Camp

XX Muay Boranin peruskurssi – tammikuu 2020

Opi. Vahvistu. Pidä hauskaa. Aloita kehosi vahvistaminen ja kuntosi kasvattaminen sekä suoraviivaisten ja tehokkaiden taistelutaitojen oppiminen. Kehity yksilöllisessä opetuksessa osana tiivistä yhteisöämme. Lue tarkemmat lisätiedot alta!

Kurssi on täynnä - seuraava kurssi alkaa huhtikuussa 2020!
Katso muita tapahtumia
XX Muay Boranin peruskurssi – tammikuu 2020
XX Muay Boranin peruskurssi – tammikuu 2020

Paikka & aika

06. tammik. 2020 klo 17.00 – 01. toukok. 2020 klo 18.30

IMBA Kai Muay - Training Camp, Hatanpään valtatie 34d, 33100 Tampere, Finland

Tietoa tapahtumasta

Opi. Vahvistu. Pidä hauskaa.

Tervetuloa Muay Boranin peruskurssille tammikuussa 2020!

Mitä peruskurssilla opitaan?

Peruskurssilla opit nimensä mukaisesti Muay Boranin perusteita – esimerkiksi lyöntejä, potkuja sekä polvi- ja kyynärpäätekniikoita. Opit lisäksi keinoja puolustautua näiltä esimerkiksi torjunnoin, väistöin sekä vastahyökkäyksin. Et tarvitse aiempaa kokemusta kamppailu- tai taistelulajeista – mutta treeneissä et myöskään tylsisty, vaikka kokemusta jo löytyisikin. Opit kurssilla kaiken tarvittavan, jotta voit halutessasi siirtyä peruskurssin jälkeen jatkoryhmäämme.

Ilmainen viikon kokeilu

Ilmoittautumisesi on sitova, mutta mikäli et viikon kokeilun jälkeen halua jatkaa treenaamista, ei sinun tarvitse maksaa kurssimaksua ja vapautamme paikkasi jonotuslistassa seuraavalle. Tämä ei kuitenkaan koske ennakkoalennuksella lippunsa maksaneita, sillä ennakkomaksuja emme palauta.

Kurssin tavoitteita: 

Tutustuminen yhdeksän kehonaseen käyttöön

Voimantuotanto kehosta perustuen fysiikkaan ja anatomiaan

Suoraviivaisten hyökkäys- ja puolustustekniikoiden opettelu

Oppia toimimaan tyypillisissä itsesuojelutilanteissa

Kohottaa kuntoa ja parantaa liikkuvuutta

Pitää hauskaa sekä tutustua niin seuramme toimintaan kuin muihin treenaajiinkin!

Miksi aloittaa treenaaminen IMBA:ssa?

Tavoitteemme on, että treenaamalla meillä opit uusia taitoja, vahvistat kehoasi ja pidät hauskaa mukavassa porukassa. Mutta annetaan jäsentemme kertoa itse:

· Blogi: Takaisin kuntoilun pariin Muay Boranin avulla – Karo Kilpinen

· Blogi: Työkiireen keskellä aikaa treenille – Ella Tanskanen

Treeniajat ja kurssin kesto:

IMBA:n peruskurssilla pääset treenaamaan kahdesti viikossa 

- maanantaisin klo 17.00-18.30 sekä

- keskiviikkoisin klo 17.00-18.30

Kurssi alkaa maanantaina 6. tammikuuta 2020 klo 17.00.

Kurssin kesto: 6.1.–1.4.2020. Lisäksi kurssimaksuun sisältyy jatkoryhmän treenit aikavälillä 1.4.–1.5.2020.

Treenit pidetään salillamme osoitteessa Hatanpään valtatie 34 D. 

Treeneissä sinua opastavat kansainvälisesti sertifioidut opettajamme, jotka huolehtivat siitä että opit kurssin asiat ja treenaaminen on hauskaa sekä turvallista. 

Kurssimaksu:

Kurssin hinta on 170 € (opiskelijat & työttömät 150 €). Hintaan sisältyy peruskurssin (3 kk) lisäksi jatkokurssin treenit kuukauden ajan. 

Kurssimaksun (170€) eräpäivä on 1.2.2020. Halutessasi voit maksaa jo ilmoittautumisen yhteydessä edulliseen Early Bird -hintaan (150€)! HUOM! Ennakkoon maksettuja kurssimaksuja ei palauteta, vaikka et pääsisi osallistumaan kurssille.

Meillä käyvät myös Smartum, Edenred ja ePassi (ei koske Early Bird -alennushintaista kurssimaksua).

Varusteet:

Peruskurssilla varusteiksi riittävät urheiluun sopivat vaatteet, esimerkiksi t-paita ja joustavat housut tai shortsit. Lisäksi mukaan kannattaa ottaa juomapullo sekä pyyhe, mikäli haluat treenin jälkeen käydä suihkussa tai saunassa.

Ilmoittautuminen:

Osallistujamäärä kurssille on rajoitettu, jotta voimme taata korkeatasoisen opetuksen pienryhmissä. Ilmoittauduthan siis pian, jotta saat varmistettua paikkasi kurssilla. Ilmoittautuminen on sitova, mutta mikäli et ensimmäisen viikon kokeiltuasi pidäkään treeneistä, vapautamme paikkasi jonotuslistalla oleville.

Lisätiedot:

Heräsikö mieleen vielä kysyttävää? Mietityttääkö jokin asia, jota emme muistaneet vielä tässä selventää? Pääopettajamme Dani Warnicki vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi kurssia koskien. Danin tavoitat numerosta +358 45 7877 6053.

Liput

 • Early Bird ennakkoalennuksella

  KURSSIMAKSU ENNAKKOON 150 €. Valitse Early Bird -lippu, jolloin maksat kurssimaksusi jo ilmoittautumisen yhteydessä ja saat kurssin reiluun alennushintaan (norm. hinta 170 €). HUOM! Early Bird -lipun hintaa ei palauteta missään tilanteessa, vaikka et pääsisi osallistumaan peruskurssille. Early Bird -lippuun ei myöskään sisälly viikon kokeiluaikaa peruutusmahdollisuudella. Early Bird -lippua ei voi maksaa liikuntaseteleillä tai liikuntasaldolla.

  150,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Ilman ennakkoalennusta

  KURSSIMAKSU VASTA KURSSIN ALETTUA. Valitse normaali lippu, jos haluat ilmoittautua peruskurssille ja maksaa sen vasta kurssin alettua. Peruskurssimaksun eräpäivä on 1.2.2020 ja siitä lähetetään erillinen lasku kurssin alkamisen jälkeen. Kurssin hinta 170 € (opiskelijat ja työttömät 150 €). Meillä käy myös Smartum, Edenred ja Eazybreak.

  0,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page