Suomen hallituksen suosituksen mukaan koronavirustartuntojen vähentämiseksi tulee rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi.

 

Tämän suosituksen myötä IMBA Finlandin hallitus on päättänyt, että harjoitukset ja muut tapahtumat keskeytetään ja sali on suljettu toistaiseksi. Olemme erittäin pahoillamme tilanteesta.

Tauon aikana tarjoamme jäsenillemme etäopetusta IMBA Live -palvelussa. Lue lisää.

According to the recommendation of Finnish Government, to avoid corona virus infections non-necessary activities should be avoided, such as close contacts in hobbies and other free time. This is especially important to protect those belonging to high-risk groups.

 

Due to this recommendation IMBA Finland’s board has decided to take a break in all classes and other events. The gym is closed. We are very sorry for the situation.

During the break IMBA Finland offers its member online teaching through IMBA Live service.

IMBA FINLANDIN SALI SULJETTU TOISTAISEKSI

IMBA FINLAND'S FACILITIES CLOSED TEMPORARILY

TREENIT & OPETTAJAT

TREENIN OSA-ALUEET

Haluat sitten kasvattaa kuntoasi, vahvistua, oppia tai palautua arjesta, alta löydät varmasti tarvitsemasi. Jokainen treenimme vahvistaa sinua ja vie sinut pidemmälle tavoitteissasi. Treenimme koostuvat tasapuolisesti tekniikka- ja päditreeniharjoitteista. Peruskurssin jälkeen opetusohjelmaan kuuluvat myös pystypainiharjoittelu sekä sparraaminen.

PERUSKURSSI

Perusteet - 2 x viikossa

Aloita vahvistuminen ja oppiminen. Pitää sisällään lajin ydintekniikoiden oppimista, kunnon kasvatusta ja kehonhallinnan kehittämistä tasolle, jolla voit halutessasi aloittaa haastavammat treenit.

Seuraava peruskurssi starttaa

huhtikuussa 2020.

TAIDOT

Tekniikkaharjoittelu

Opit taistelukentällä testattuja taitoja, jotta voit suojella itseäsi sekä lähimmäisiäsi. Tekniikoiden harjoittelu kehittää lisäksi kehonhallintaasi ja pääset tutustumaan perinteiseen aseettomaan thai-taistelutaiteeseen.

KEHON VAHVISTUS

Päditreenit

Soveltamalla opittuja tekniikoita potkutyynyihin eli pädeihin tai pistehanskoihin viet kehosi seuraavalle tasolle! Kehität mm. koko kehosi kestävyyttä, voimantuotantoa ja nopeutta - ja pääset haastamaan itseäsi.

INTUITIO

Sparrit

Opit soveltamaan osamistasi nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Totuttelet fyysiseen konfliktiin turvallisessa ympäristössä ja pääset hiomaan reaktioitasi. IMBA:ssa sparrailemme hyvässä kaverihengessä, ja treeni sopeutetaan aina harjoittelijan oman tason mukaiseksi.

Jotta treenaaminen olisi turvallista ja mukavaa, tulee perusasioiden olla hallussa ennen muita treenejä. Siksi peruskurssille osallistuminen on välttämätöntä ennen muihin treeneihin osallistumista.

 

Osaaminen osoitetaan tasokokeessa, kun sekä opettaja että harjoittelija ovat sopineet siitä yhdessä. Takaamme, että saavutat tämän kolmessa kuukaudessa, kun treenaat säännöllisesti.

OPI. VAHVISTU.

PIDÄ HAUSKAA.

Tätä kaikkea on IMBA Finland!

Opit uusia taitoja turvallisessa ympäristössä. Vahvistat kehoasi ja kehität kuntoasi sekä liikkuvuuttasi. Pääset viettämään rentoa laatuaikaa ystävällisessä seurassa.

TUTUSTU IMBAAN!

JÄSENENÄ

Enemmän vähemmällä

Vuoden 2020 jäsenmaksut:

  • Peruskurssi (4 kk): 170€ / opiskelijat ja työttömät: 153€

  • Kausimaksu (6kk): 270€ / opiskelijat ja työttömät: 240€

ERIKOISTOIVEET

Välillä tulee hyviä ideoita. Ota yhteyttä!

Voimme järjestää työporukallesi lajikokeilun tai kunnon hikitreenin, polttariporukalle vauhdikkaan startin päivään tai kaveriporukalle mahdollisuuden oppia yhdessä itsepuolustusta.


Jos et pääse arkitreeneihin Tampereelle, järjestämme mielellämme myös seminaareja muilla paikkakunnilla!

Kysy lisätietoja!

OPETTAJAT

Janne Warnicki

Khan 10

Dani Warnicki

Khan 11

Suomen maaedustaja

Casimir Warnicki

Khan 10

©2020 Muay Boran IMBA Finland.

Kaikki oikeudet pidätetään.

  • YouTube IMBA Finland
  • Instagram - IMBA Finland
  • Facebook - IMBA Finland