TREENIT & OPETTAJAT

TREENIN OSA-ALUEET

Haluat sitten kasvattaa kuntoasi, vahvistua, oppia tai palautua arjesta, alta löydät varmasti tarvitsemasi. Jokainen treenimme vahvistaa sinua ja vie sinut pidemmälle tavoitteissasi. Treenimme koostuvat tasapuolisesti tekniikka- ja päditreeniharjoitteista. Peruskurssin jälkeen opetusohjelmaan kuuluvat myös pystypainiharjoittelu sekä sparraaminen.

PERUSKURSSI

Perusteet - 2 x viikossa

Aloita vahvistuminen ja oppiminen. Pitää sisällään lajin ydintekniikoiden oppimista, kunnon kasvatusta ja kehonhallinnan kehittämistä tasolle, jolla voit halutessasi aloittaa haastavammat treenit.

Seuraava peruskurssi starttaa

huhtikuussa 2020.

TAIDOT

Tekniikkaharjoittelu

Opit taistelukentällä testattuja taitoja, jotta voit suojella itseäsi sekä lähimmäisiäsi. Tekniikoiden harjoittelu kehittää lisäksi kehonhallintaasi ja pääset tutustumaan perinteiseen aseettomaan thai-taistelutaiteeseen.

KEHON VAHVISTUS

Päditreenit

Soveltamalla opittuja tekniikoita potkutyynyihin eli pädeihin tai pistehanskoihin viet kehosi seuraavalle tasolle! Kehität mm. koko kehosi kestävyyttä, voimantuotantoa ja nopeutta - ja pääset haastamaan itseäsi.

INTUITIO

Sparrit

Opit soveltamaan osamistasi nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Totuttelet fyysiseen konfliktiin turvallisessa ympäristössä ja pääset hiomaan reaktioitasi. IMBA:ssa sparrailemme hyvässä kaverihengessä, ja treeni sopeutetaan aina harjoittelijan oman tason mukaiseksi.

Jotta treenaaminen olisi turvallista ja mukavaa, tulee perusasioiden olla hallussa ennen muita treenejä. Siksi peruskurssille osallistuminen on välttämätöntä ennen muihin treeneihin osallistumista.

 

Osaaminen osoitetaan tasokokeessa, kun sekä opettaja että harjoittelija ovat sopineet siitä yhdessä. Takaamme, että saavutat tämän kolmessa kuukaudessa, kun treenaat säännöllisesti.

OPI. VAHVISTU.

PIDÄ HAUSKAA.

Tätä kaikkea on IMBA Finland!

Opit uusia taitoja turvallisessa ympäristössä. Vahvistat kehoasi ja kehität kuntoasi sekä liikkuvuuttasi. Pääset viettämään rentoa laatuaikaa ystävällisessä seurassa.

TUTUSTU IMBAAN!

JÄSENENÄ

Enemmän vähemmällä

Vuoden 2020 jäsenmaksut:

  • Peruskurssi (4 kk): 170€ / opiskelijat ja työttömät: 153€

  • Kausimaksu (6kk): 270€ / opiskelijat ja työttömät: 240€

ERIKOISTOIVEET

Välillä tulee hyviä ideoita. Ota yhteyttä!

Voimme järjestää työporukallesi lajikokeilun tai kunnon hikitreenin, polttariporukalle vauhdikkaan startin päivään tai kaveriporukalle mahdollisuuden oppia yhdessä itsepuolustusta.


Jos et pääse arkitreeneihin Tampereelle, järjestämme mielellämme myös seminaareja muilla paikkakunnilla!

Kysy lisätietoja!

OPETTAJAT

Janne Warnicki

Khan 10

Dani Warnicki

Khan 11

Suomen maaedustaja

Casimir Warnicki

Khan 10

©2020 Muay Boran IMBA Finland.

Kaikki oikeudet pidätetään.

  • YouTube IMBA Finland
  • Instagram - IMBA Finland
  • Facebook - IMBA Finland