top of page

la 17. helmik.

|

Tampere

Master Marica Vallonen avoin IMBA Lert Rit -seminaari

Oletko valmis lähtemään uskomattomalle matkalle IMBA Lert Ritin sydämeen, thaimaalaisen sotilaallisen lähitaistelujärjestelmän ytimeen, joka on mukautettu siviilikäyttöön muinaisiin taistelukenttästrategioihin ja -tekniikoihin?

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
Master Marica Vallonen avoin IMBA Lert Rit -seminaari
Master Marica Vallonen avoin IMBA Lert Rit -seminaari

Paikka & aika

17. helmik. 2024 klo 14.00 – 16.00 UTC+2

Tampere, Varalankatu 36, 33240 Tampere, Suomi

Tietoa tapahtumasta

🌟 Mitä on IMBA Lert Rit? 🌟

IMBA Lert Rit on Muay Boranin haara joka on thaimaalainen sotilaallinen siviilikäyttöön soveltuva lähitaistelujärjestelmä, joka perustuu muinaisiin taistelukenttästrategioihin ja -tekniikoihin. Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus uppoutua tähän kiehtovaan kurinalaisuuteen Master Marica Vallonen itsensä ohjaamana.

👊 Mitä on luvassa? 👊

🛡️ Soveltuu itsepuolustukseen 🛡️

Vaikka IMBA Lert Rit juurtuu perinteisiin ja historiaan, se ei ole vain taidemuoto – osa sen tekniikoista soveltuu myös itsepuolustukseen. Master Marica Vallone paljastaa tämän kamppailulajin käytännön puolen ja näyttää kuinka soveltaa sen tekniikoita tehokkaasti todellisissa itsepuolustus skenaarioissa.

🔥 Mestarillinen opastus: Opi yhdeltä Muay Boranin parhaista asiantuntijoista, Master Marica Vallonelta, joka on omistanut elämänsä tämän muinaisen taiteen säilyttämiselle ja edistämiselle. Hänen intohimonsa ja tietonsa inspiroivat ja vahvistavat sinua.

🥋 Syvällinen tekniikkakoulutus: Sukella syvälle IMBA Lert Ritin suoraviivaisiin tekniikoihin ja periaatteisiin. Master Marica Vallone ohjaa käytännön harjoituksia, jotka hiovat taitojasi, mukaan lukien tehokkaita iskuja, suojautumisia ja lähitaistelutaitoja.

📚 Teoria ja filosofia: Hanki perusteellinen ymmärrys IMBA Lert Ritin taustalla olevasta filosofiasta ja historiasta mukaansatempaavien teoriatuntien avulla. Opi, kuinka tämä taide ei ole vain fyysistä suorituskykyä, vaan myös psyykkistä voimaa ja strategista ajattelua.

🌎 Harrastajien yhteisö: Liity monimuotoiseen kamppailulajien harrastajayhteisöön ympäri maailmaa, jotka jakavat intohimosi Muay Borania kohtaan. Luo yhteyksiä, vaihda ideoita ja kasva yhdessä tällä uskomattomalla matkalla.

🎟️ Paikkoja rajoitetusti! Varmista paikkasi jo tänään! 🎟️

Olitpa kokenut kamppailija tai vasta matkaasi aloittava, Master Marica Vallonen ohjaama IMBA Lert Rit -seminaari tarjoaa jotain poikkeuksellista. Astu muinaisten sotureiden maailmaan ja koe taidetta, joka ilmentää armoa, voimaa ja tarkkuutta.

Omaksu perintö, hallitse taidetta ja muokkaa tulevaisuuttasi IMBA Lert Ritin avulla. Nähdään siellä!

Tämä avoin seminaari on osa IMBA Winter Gathering -tapahtumaa. Lue lisää koko viikonlopusta täältä!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page