top of page

ti 25. tammik.

|

IMBA Kai Muay - Training Camp

XX Muay Boranin peruskurssi helmikuu 2022 (aamupäivä)

Opi. Vahvistu. Pidä hauskaa! Tervetuloa Muay Boranin peruskurssille helmikuussa - lisää infoa alla. Aloitusajankohta on siirretty tammikuulta Aluehallintoviraston rajoitusten vuoksi.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on suljettu.
Katso muita tapahtumia
XX Muay Boranin peruskurssi helmikuu 2022 (aamupäivä)
XX Muay Boranin peruskurssi helmikuu 2022 (aamupäivä)

Paikka & aika

25. tammik. 2022 klo 10.30 UTC+2 – 21. huhtik. 2022 klo 12.00 UTC+3

IMBA Kai Muay - Training Camp, Hatanpään valtatie 34d, 33100 Tampere, Finland

Tietoa tapahtumasta

[The course will be taught both in English and Finnish - welcome! Change language in the language menu at the top of this page]

Opi. Vahvistu. Pidä hauskaa.

Tervetuloa Muay Boranin peruskurssille helmikuussa 2022! Tule osaksi ystävällistä yhteisöämme, vahvistu ja kehity pienryhmän yksilöllisessä opetuksessa.

Ajankohta on siirretty tammikuulta Aluehallintoviraston rajoitusten vuoksi.

Mitä peruskurssilla opitaan?

Peruskurssilla opit nimensä mukaisesti Muay Boranin perusteita – esimerkiksi lyöntejä, potkuja sekä polvi- ja kyynärpäätekniikoita. Opit lisäksi keinoja puolustautua näiltä esimerkiksi torjunnoin, väistöin sekä vastahyökkäyksin. Et tarvitse aiempaa kokemusta kamppailu- tai taistelulajeista – mutta treeneissä et myöskään tylsisty, vaikka kokemusta jo löytyisikin. Opit kurssilla kaiken tarvittavan, jotta voit halutessasi siirtyä peruskurssin jälkeen jatkoryhmäämme.

Kurssin tavoitteita: 

 • Tutustuminen yhdeksän kehonaseen käyttöön
 • Voimantuotanto kehosta perustuen fysiikkaan ja anatomiaan
 • Suoraviivaisten hyökkäys- ja puolustustekniikoiden opettelu
 • Oppia toimimaan tyypillisissä itsesuojelutilanteissa
 • Kohottaa kuntoa ja parantaa liikkuvuutta
 • Pitää hauskaa sekä tutustua niin seuramme toimintaan kuin muihin treenaajiinkin!

Treeneissä sinua opastavat kansainvälisesti sertifioidut opettajamme, jotka huolehtivat siitä että opit kurssin asiat ja treenaaminen on hauskaa sekä turvallista. 

Ilmainen viikon kokeilu

Ilmoittautumisesi on sitova, mutta mikäli et viikon kokeilun jälkeen halua jatkaa treenaamista, ilmoita peruutuksestasi kirjallisesti pe 25.2.2022 mennessä sähköpostiosoitteeseen dani.warnicki(a)imbafinland.com. Ilmoitettuasi peruutuksesta määräaikaan mennessä paikkasi vapautetaan jonotuslistalla seuraavalle, etkä ole velvollinen maksamaan kurssimaksua. Mikäli et ilmoita peruutuksestasi määräaikaan mennessä, sitoudut maksamaan kurssimaksun (239€). Huomaathan, että Early Bird -alennuksella ostettuun lippuun kokeiluaika ei sisälly, sillä Early Bird -alennuslipun hintaa ei palauteta missään tilanteessa.

Tutustuthan tarkemmin kurssi-ilmoittautumisen ehtoihin: https://www.imbafinland.com/peruskurssin-ehdot

Miksi aloittaa treenaaminen IMBA:ssa?

Tavoitteemme on, että treenaamalla meillä opit uusia taitoja, vahvistat kehoasi ja pidät hauskaa mukavassa porukassa. Mutta annetaan jäsentemme kertoa itse:

· Blogi: Takaisin kuntoilun pariin Muay Boranin avulla – Karo Kilpinen

· Blogi: Työkiireen keskellä aikaa treenille – Ella Tanskanen

Treeniajat ja kurssin kesto:

IMBA:n aamupäivän peruskurssilla pääset treenaamaan kahdesti viikossa 

- tiistaisin klo 10.30-12.00 sekä

- torstaisin klo 10.30-12.00

Kurssi alkaa ti 22.1.2022 klo 10.30. Saavuthan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen treenin alkua, jotta ehdit tutustua treenitiloihimme ja vaihtaa treenivaatteet päälle.

Kurssin kesto: 22.2.–19.5.2022. Lisäksi kurssimaksuun sisältyy yhden kuukauden treenit jatkoryhmässä peruskurssin jälkeen 20.5.-19.6.2022.

Paikka: Treenit pidetään salillamme osoitteessa Hatanpään valtatie 34 D. 

HUOM! Kurssin toteutumiseksi minimiosallistujamäärä on 10 henkilöä. Mikäli kurssi ei toteudu, tarjoamme sinulle paikkaa toiselta kurssilta tai voimme palauttaa osallistumismaksusi, jos maksoit sen ennakkoon.

Kurssimaksu:

Kurssin hinta on 239 € (opiskelijat & työttömät 189 €). Hintaan sisältyy peruskurssin (3 kk) lisäksi jatkokurssin treenit kuukauden ajan. Ilmoittautumalla kurssille sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kurssimaksusta lähetetään sinulle lasku viikon kokeiluajan päätyttyä. Halutessasi voit maksaa kurssin jo ilmoittautumisen yhteydessä edullisempaan Early Bird -hintaan (189€)! HUOM! Ennakkoon maksettuja kurssimaksuja ei palauteta, vaikka et pääsisi osallistumaan kurssille. Kurssimaksu voidaan palauttaa ainoastaan, jos kurssi ei toteudu. Early Bird -lipulla ei ole viikon kokeiluaikaa kurssilla.

Meillä käyvät myös Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak (ei koske Early Bird -alennushintaista kurssimaksua).

Tutustuthan peruskurssin ilmoittautumisen ehtoihin: https://www.imbafinland.com/peruskurssin-ehdot

Varusteet:

Peruskurssilla varusteiksi riittävät urheiluun sopivat vaatteet, esimerkiksi t-paita ja joustavat housut tai shortsit. Lisäksi mukaan kannattaa ottaa juomapullo sekä pyyhe, mikäli haluat treenin jälkeen käydä suihkussa tai saunassa.

Ilmoittautuminen:

Osallistujamäärä kurssille on rajoitettu, jotta voimme taata korkeatasoisen opetuksen pienryhmissä. Ilmoittauduthan siis pian, jotta saat varmistettua paikkasi kurssilla. Ilmoittautumisesi on sitova. Ilmoittautuessasi hyväksyt kurssi-ilmoittautumisen ehdot: https://www.imbafinland.com/peruskurssin-ehdot. Tutustuthan ehtoihin huolella ennen ilmoittautumista.

Lisätiedot:

Ikäraja kurssille on 16 vuotta.

Heräsikö mieleen vielä kysyttävää? Mietityttääkö jokin asia, jota emme muistaneet vielä tässä selventää? Pääopettajamme Dani Warnicki vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi kurssia koskien. Danin tavoitat numerosta +358 45 7877 6053.

Liput

 • Ennakkoalennus (Early Bird)

  KURSSIMAKSU ENNAKKOON 189 €. Valitse Early Bird -lippu, jolloin maksat kurssimaksusi jo ilmoittautumisen yhteydessä ja saat kurssin reiluun alennushintaan (norm. hinta 239 €). HUOM! Early Bird -lipun hintaa ei palauteta missään tilanteessa, vaikka et pääsisi osallistumaan peruskurssille. Early Bird -lippuun ei sisälly viikon kokeiluaikaa peruutusmahdollisuudella. Early Bird -lippua ei voi maksaa liikuntaseteleillä tai liikuntasaldolla.

  189,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Ilman ennakkoalennusta

  KURSSIMAKSU VASTA KURSSIN ALETTUA. Valitse normaali lippu, jos haluat ilmoittautua peruskurssille ja maksaa sen vasta kurssin alettua. Sitoudut maksamaan kurssimaksun, mikäli et ilmoita peruutuksesta kirjallisesti pe 28.1.2022 mennessä. Kurssimaksusta lähetetään lasku viikon kokeiluajan jälkeen. Kurssin hinta 239€ (opiskelijat ja työttömät 189 €). Meillä käy myös Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak.

  0,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page