top of page

to 25. tammik.

|

IMBA Kai Muay - Training Camp

XX Muay Boranin peruskurssi

Liity IMBA Finlandin jäseneksi; aloita kehosi vahvistaminen ja kuntosi kasvattaminen sekä suoraviivaisten ja tehokkaiden taistelutaitojen oppiminen. Kehity yksilöllisessä opetuksessa osana tiivistä yhteisöämme. Kesto: n. 4kk Ikäraja: 16 Treeniajat: 2 x vk ks. tarkempi kuvaus alta!

Ilmoittautumista ei ole vielä avattu.
Katso muita tapahtumia
XX Muay Boranin peruskurssi
XX Muay Boranin peruskurssi

Paikka & aika

25. tammik. 2018 klo 17.00 – 25. toukok. 2018 klo 21.00

IMBA Kai Muay - Training Camp, Hatanpään valtatie 34d, 33100 Tampere, Finland

Tietoa tapahtumasta

Haluatko oppia suoraviivaista taistelutaitoa, itsepuolustusta tai haastaa kehonhallintaasi?

Muay (Thai) Boran tarkoittaa perinteistä thai-taistelutaitoa. Se on tuoreeltaan (vuodesta 1932) kehittyneen ja maailmalla hyvin tunnetun urheilulajin, thainyrkkeilyn kantalaji. Muay Boran syntyi taistelukentillä yrityksen ja erehdyksen prosessin kautta selvitymistä varten.

Muay Boran perustuu kehon yhdeksän aseen tieteelliseen käyttöön (nyrkit, jalat, polvet, kyynärpäät ja pää) hyökkäämistä ja puolustamista varten. Lisäksi tekniikat pitävät sisällään mm. pystypainia ja heittoja sekä tarttumisia. Lajin tuoreen kehityskaaren tuloksena on tämän siamilaisen taistelutaidon sopeuttaminen myös tämän päivän tarpeiden mukaiseksi. Ne ovat itsepuolustus, fitness, itseluottamuksen kasvattaminen, kulttuurillinen tutkimus ja kova taistelu-urheilu.

Kurssi sisältää tekniikkapainotteista harjoittelua yksin, parin kanssa sekä mm. potkutyynyihin. Kurssilla kohoaa kunto, kehonhallinta ja venyvyys. Se sopii kaiken kuntoisille, koska fyysinen rasittavuus on itsestä ja omista tavoitteista kiinni. IMBA Finlandin opettajat ovat kansainvälisen International Muay Boran Academyn sertifioimia. Lisää: http://www.muaythai.it/

Kurssin alussa voi käydä kokeilemassa parit treenit ilmaiseksi. Meillä on kuitenkin treenin yksilöllisyyden ja laadun takia kurssille rajoitettu osallistujamäärä (16 hlöä). Kun kurssin ilmottautuminen/rekisteröityminen on täynnä, treenit jatkuvat ainoastaan ilmottautuneille. Ilmoittautuminen tapahtuu tältä tapahtumasivulta.

Treenit 2 x vk: ma ja ke klo 20:00-21:30

(Huom! ensimmäiset treenit poikkeavasti to 25.1. klo 17:00-18:30)

Hinta (jäsenmaksu): 160€ / opiskelijat ja työttömät 144€

Missä: Hatanpään valtatie 34 D, 33100 Tampere

PÄIVITYS: ilmoittautuminen on nyt avattu! He jotka haluavat varmistaa paikkansa peruskurssilla, voivat nyt täyttää tietonsa ja ilmoittautua. Ilmoittautuminen on sitova, koska meillä on erittäin rajoitettu osalistujamäärä (16 hlöä). Peruskurssin jäsenmaksun eräpäivä on helmikuun alussa (lähetetään myöhemmin laskulla). He jotka eivät ole ilmoittautuneet etukäteen, voivat käydä kokeilemassa parit treenit ilmaiseksi, jos paikkoja on vielä jäljellä. Ilmoitamme Facebookissa tapahtuman sivulla, kun paikat ovat täynnä.

Tässä linkki peruskurssin Facebook-tapahtumaan, jonne tulee mahdolliset peruskurssiin liittyvät päivitykset ja uutiset.

PÄIVITYS 20.12.: Kurssi on nyt täynnä. Kiitos kaikille ilmoittautuneille!

Jos haluat ottaa varaslähdön Muay Boraniin, osallistu avoimelle päiväleirillemme su 7.1.! Se on hyvä tilaisuus käydä kokeilemassa lajia.

P.s. toinen vaihtoehto lähteä mukaan treenaamaan on osallistua Ydin-treeneihin, jotka järjestetään myös 2/vk. Ydin-treeneihin osallistutaan kertamaksulla tai kymppikortilla, eli jäseneksi ei ole pakko liittyä treenatakseen. Ytimen ollessa hallussa, voit osallistua myös muihin treeneihin (jäsenenä) tai jatkaa taitojen oppimista, kehon vahvistamista ja kunnon kasvattamista Ydin-treeneissä.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page